Kirándulás a Holdfényligetbe!

Kirándulás a Holdfény Ligetbe!

Állandó programajánlat Zalaegerszegről és térségéből!

Vegyen részt egy egész napos, felejthetetlen kalandban, a Holdfény Ligetben, az Alpokalja kalandparkjában, Gyöngyösfaluban!

Program:

Erdei kisvonatMagyarország egyik legnagyobb erdei drótkötélpályáján 2200 méter hosszan lehet csúszni, mászni, egyensúlyozni 1-13 méter magasságban, a fák lombkoronáján, 135 különböző játék várja a látogatókat. A kicsikre is gondoltak, már 3 éves kortól ügyeskedhetnek a Katica és Póni pályán szülői segítséggel. A Száguldó Denevér pálya a fiatalok kedvence, 12 méteres magasságban száguldozni a fák között, akár 100 méter hosszan, minden adrenalin függő álma.

A kalandkertben ezen kívül erdei kisvasutas utazás, evezés a Gyöngyös patakon, íjászat, erdei quad, mászófal, gumifal, ládatorony építő verseny, vízi buborék, óriáshinta, MTB erdei pálya, csúszó korongpálya, játszótér, focipálya, mezítlábas élményösvény, lengőteke várja a látogatókat.

 

Vigyázz jövök!

A kisebb gyerekek nyaranta indiántáborban, a nagyobbak kalandtáborban vagy juniorcampben tölthetnek egy-egy hetet, de van felnőtt tábor is. A park ideális osztálykirándulóknak is, akik eredeti indián Tipikben, vagy egyedi földházakban szállhatnak meg.

 

A kávézóban, a Kisvasút megállója mellett kemencében sült pizzát, langallót, ínycsiklandó kávékat fogyaszthatnak a vendégek. Szálláslehetőség eredeti indián Tipikben, sátranként 6 (összesen 60) fő alhat kényelmesen tavasztól őszig, illetve egyedi földházak is várják a vendégeket a Ligetben.

 

 

 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A kirándulás előre egyeztetett időpontban bármikorigényelhető.

 Elérhetőségek:

Bolla Ardienn
8900 Zalaegerszeg, Tüttössy u. 6/a (Menetjegyiroda)
E-mail: bolla.adrienn@mav-start.hu
Tel: 06/1-517-3215; Mobil: 06/30-497-2839

Utazásszervezői és utazásközvetítői engedélyszám U-001081.

 

 

Állomáskereső

 

MÁVDIREKT

telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége belföldről: 06 (40) 49 49 49,
külföldről: +36 1 444 44 99

Bejelentkezés az e-Ticketbe