Szakdolgozat írási lehetőség

Szakdolgozat írási lehetőségBüszkék vagyunk arra, hogy sokéves tapasztalattal rendelkező, szakterületükön kimagaslóan teljesítő munkatársaink közreműködésével számos értékes és konstruktív diplomamunka készült az elmúlt években a MÁV Zrt-nél és leányvállalatainál.

Miért érdemes nálunk szakdolgozatot írni?

  • sokféle területen kínálunk témát;
  • kiváló szaktudással rendelkező szakértő és vezető munkatársak segítik munkád
  • megismerkedhetsz egy nagyvállalat működésével.

Ismerd meg vállalatcsoportunkat és szakdolgozati témáinkat!

MÁV Zrt.

A MÁV Zrt. mintegy 7000 kilométernyi vasúti pályahálózat és az ahhoz kapcsolódó létesítmények – állomások, biztosítóberendezések, felsővezetékek – üzemeltetését, karbantartását, valamint a forgalom irányítását végzi.

Az oldal alján lévő PDF dokumentumokban találod az általunk összegyűjtött lehetséges szakdolgozati témákat, de várjuk saját ötleteidet is.

Felkeltettük érdeklődésedet? Kattints a Jelentkezem gombra!

Jelentkezem a MÁV Zrt.-hez szakdolgozat írásra


MÁV-START Zrt.

A MÁV-START Zrt. mint személyszállító leányvállalat naponta közel 3000 vonatot közlekedtet, éves utasszáma megközelíti a 142 millió főt. A vállalat ezen kívül jelentős vontatási szolgáltatást is biztosít a piacon, továbbá vasúti járművek karbantartásával, javításával és gyártásával is foglalkozik.

Az oldal alján lévő PDF dokumentumokban találod az általunk összegyűjtött lehetséges szakdolgozati témákat, de várjuk saját ötleteidet is.

Felkeltettük érdeklődésedet? Kattints a Jelentkezem gombra!

Jelentkezem a MÁV-START Zrt.-hez szakdolgozat írásra


MÁV Szolgáltató Központ Zrt.

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. egy olyan SSC, amely több mint 200 féle üzleti szolgáltatást nyújt a MÁV-csoport tagjainak: informatikai tevékenységet, humán és munkavédelmi szolgáltatást, képzést biztosít, emellett a vállalatcsoport beszámolási, adózási és számviteli tevékenységét, ügyviteli feladatait is ellátja, valamint beszerzési, anyaggazdálkodási és logisztikai területen nyújt szolgáltatást.

Várjuk saját szakdolgozati témaötletedet!

Felkeltettük érdeklődésedet? Kattints a Jelentkezem gombra!

Jelentkezem a MÁV SZK Zrt.-hez szakdolgozat írásra


MÁV FKG Kft.

A MÁV FKG Kft. a MÁV-csoport egyik leányvállalata, mely az ország egyik legjelentősebb  vasúti pályaépítő, karbantartó, felújító társasága. Az előzőekben felsoroltak mellett vasúti munkagépek üzemeltetésével, karbantartásával, felújításával, gyártásával, továbbá gépek- és alkatrészek előállításával foglalkozik, mely az 1994. évi alapításától kezdve mára országos lefedettséggel, közel 1500 fővel, több milliárdos árbevétellel rendelkezik. Sikereinkhez nagymértékben hozzájárulnak a beszerzési, biztonsági, gazdasági és műszaki területek.

Jelentkezem a MÁV FKG Kft.-hez szakdolgozat írásra

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon MÁV Zrt. szakdolgozati témák507.37 KB2019.05.20.
PDF ikon MÁV-START Zrt. szakdolgozati témák150 KB2019.07.19.