START Klub Bónusz kártya

A Bónusz kártya korlátlan számú, díjmentes utazást biztosít a belföldi 2. osztályú felármentes vonatokon. A kártya nemzetközi forgalomban a MÁV-START egyes éjszakai járataira is kedvezményt ad, valamint szombatonként egy útitársa számára is 50% kedvezményt nyújt.

sk_bonusz_2311_cmr.pngSTART Klub Bónusz kártya részletes bemutatása

A START Klub kártyacsalád tagja, a fényképes, névre szóló START Klub bónusz az ország egész területén (a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén és a GYSEV Zrt. magyarországi vonalhálózatán) jegyváltás nélküli díjmentes utazást biztosít a felármentes vonatok 2. osztályán. A Bónusz kártyát így elsősorban azoknak ajánljuk, akik vasúti utazásuk során jellemzően nem, vagy csak ritkán vesznek igénybe InterCity, EuroCity, EuroNight, Railjet vagy expresszvonatot, ugyanakkor hetente többször is utaznak.

1. osztályú, valamint a pót-és helyjegyköteles vonatokon történő utazáshoz a felárak megfizetése kötelező, de a START Klub kártyacsalád tagjaival, így a START Klub Bónusz kártyával is a gyorsvonati pótjegy váltása alól Ön mentesül. A mentesség vonatkozik a START Klub kártya szombati kedvezményét igénybevevő útitársra is.

A START KLUB kártyával rendelkező utasok részére 25%-os kedvezményt biztosítunk a kerékpárjegy árából. A kedvezmény érvényes a START Klub 50%, START Klub Bónusz, a START Klub Prémium, START Klub VIP kártyákra. A kedvezményes kerékpárjegy a pénztárakban és az interneten megváltható, a jegykiadó automatákból azonban nem. A START Klub kártyával rendelkezők szombati díjmentes kerékpárszállításra vonatkozó szabályt nem érinti. Ezen ajánlatunk visszavonásig érvényes.

A START Klub Bónusz kártya megvásárolható egy teljes évre, vagy féléves időtartamra.

Kiegészítő szolgáltatások:

  • kedvezményes áron megvásárolható jegyek a MÁV-START egyes éjszakai járataira
  • Szombatonként egy útitárs 50%-os kedvezménnyel utazhat

Ára:

  • Fél évre: 150.000 Ft
  • Egy évre: 250.000 Ft

 

A START Klub Bónusz kártya igénylése

START Klub Bónusz kártyát a MÁV-START ügyfélmenedzserein keresztül igényelhet. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a névre szóló, jegyváltás nélküli díjmentes utazást biztosító kártya, keresse fel a területileg illetékes ügyfélmenedzsert az alábbi elérhetőségek valamelyikén és ő készséggel áll rendelkezésére.
Ügyfélmenedzsereink, területi kollégáink elérhetőségét az oldal alján, a csatolt dokumentumban olvashatják.

A kártya első érvényességi napja a befizetés napját követő 15-ik nap lehet, de az érvényesség első napját akár 90 nappal előre is meg lehet adni.

A kártya ellenértékét átutalással lehet fizetni, a rendelés teljesítése csak a végösszeg teljes átutalását követően lehetséges.

A START Klub Bónusz kártya átvétele

Az ügyfélmenedzser a kártya megrendelésének teljes folyamatát végigkíséri, egészen a kártya kézhezvételéig.

START Klub Bónusz kártya visszatérítése

A START Klub Bónusz kártya nem téríthető vissza.

START Klub Bónusz kártya pótlása

Elveszett START Klub Bónusz kártya az érvényessége alatt egy alkalommal méltányossági alapon az ügyfélmenedzseren keresztül pótolható. Az elveszett kártya letiltásra kerül. A pótolt kártya elkészültéig az utas a kedvezményeket nem veheti igénybe.

Nem pótolható a kártya, ha:

 az érvénytartamán belül már volt pótolva;

 az érvénytartamból kevesebb, mint 1 hónap van hátra.

A Bónusz kártya pótlásának díja az engedélyezést követően fizetendő (15 000 Ft) banki átutalással.

Ügyfélmenedzsereink elérhetőségeiért kattintson a linkre!

 

A START Klub Bónusz Kártya értékesítésével összefüggésben végzett adatkezelésre vonatkozó adatkezelési tájékoztató a 2.2. pont alatt érhető el.