Kedvezményes retúrjegy a Savaria Történelmi Karneválra

2023. augusztus 24. csütörtök, 10.43 / Utolsó módosítás: 2023. augusztus 24. csütörtök, 10.45

Az augusztus 24-től 27-ig tartó „XXII. SAVARIA Történelmi Karnevál 2023” rendezvényre utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV bármely belföldi állomásról Szombathely állomásra. A kedvezményes jegyet csak a pénztárban lehet megváltani.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybe vétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban augusztus 23-án 00:00 órától kezdhető meg, a visszautazást pedig legkésőbb augusztus 28-án éjfélig be kell fejezni. Helyjegyköteles vonat igénybe vétele esetén az adott vonatra érvényes helyjegyet meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény bélyegzőjével lebélyegeztetik.

A menetjegy bélyegeztetése a szombathelyi Tourinform Irodában történik, Szombathelyen a Király utca 1-3. szám alatt, (Fő tér sarka, a gyorsétteremmel szemben) augusztus 24-tól 27-ig, naponta 10-től 20 óráig.

A programokról további információ a https://karnevalsavaria.hu/programok/helyszinek-programja linken található.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság