Mobilpénztár

Jegyvásárlás rugalmasan és gyorsan!

Évente számos eseményen jelenünk meg információs szolgálattal vagy pénztárral. Korábban ezeket a kitelepüléseket speciális pénztárkonténer bérlésével és telepítésével oldottuk meg. A konténerek kiváltására, nemzetközi példák tanulmányozása után, két kisbusz alapú, egyedi felépítménnyel rendelkező, mobilpénztár járművet szereztünk be. Az új, kék-sárga Flirt vonatok színvilágát idéző mobilpénztárból eddig összesen kettő készült. A streed food kocsikra hasonlító járművekben egyenként két-két modern, kényelmes jegypénztár került kialakításra, s felszerelték őket a belföldi, illetve a nemzetközi jegyértékesítéshez szükséges korszerű gépekkel, biztonsági berendezésekkel, utastájékoztató monitorral. A kisbuszoknál lehetőség van bankkártyás fizetésre, akár PayPass használattal, de akár az egyedi fizetési megoldásokra is nyitott a rendszer.

Rendezvényeken, fesztiválokon utasaink így a helyszínen is informálódhatnak, és vasúti menetjegyüket kényelmesen megvásárolhatják. A mobilpénztárral találkozhatnak vasútállomásokon és megállóhelyeken is, amikor a pénztárak valamilyen okból zárva vannak, vagy a forgalom nagysága ideiglenes erősítést igényel.

Amennyiben Ön rendezvényszervező és eseményére szeretné kérni mobilpénztár autónk kitelepülését, vagy a MÁV-START egyéb módon történő megjelenését, kérjük, keressen bennünket az ertekesites [KUKAC] mav-start.hu e-mail címen.

Mobilpénztár Mobilpénztár Mobilpénztár Mobilpénztár Mobilpénztár