Batthyány téri falatozó

batthyany_kulso.jpg

Az Utasellátó falatozó a Batthyány téren megforduló utazóközönségnek kíván kulturált és magas színvonalú étel-, illetve italfogyasztási lehetőséget biztosítani. Az üzlethelyiség helyben fogyasztásra is alkalmas, azonban azon vendégek is megtalálják itt a számításukat, akik csak útközben, pár percre térnek be, így elvitelre is kérhetők az ételek, italok.

Az aluljáró szinten található vendéglátóegység minden nap 6:30 és 20:30 között tart nyitva, a konyha 20:00-kor zár, ezt követően melegétel-rendelést nem tudunk felvenni.

A kínálatban megjelennek az étkező- és bisztrókocsijainkon már jól ismert ételek, azonban számos újdonsággal is várjuk kedves vendégeinket! Az ételkínálat alapvetően street food és olyan elvitelre is praktikus fogásokra épül, mint a vonatokról is jól ismert hamburgerek és lepények, ezen kívül kaphatók helyben készült hideg és meleg szendvicsek, és paninik is. Emellett mini fánkok és Utasellátó-édességek is színesítik a választékot. Az ételek mellé klasszikus szénsavas italokat, gyümölcsleveket, szörpöket, valamint különféle alkoholos italokat és meleg italokat is fogyaszthatunk. 

Vendégeink fizethetnek készpénzzel, bankkártyával és valamennyi SZÉP-kártyával.

batthyany_kinalat2.jpgbatthyany_szemelyzet.jpgbatthyany_kinalat.jpg

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon Batthyány téri falatozó étlap120.51 KB2024.06.24.

További információk

A nemzetközi jegyeket interneten és alkalmazásban minden esetben forintban kell kifizetni, az aktuális, MÁV-START által meghatározott árfolyamon. Nemzetközi pénztárainkban és a vonatokon az árfolyamnak megfelelő forintot és €-t is elfogadunk.

Jelenleg érvényes árfolyam: 

1 € = 390 Ft
 

További kérdéseire a MÁVDIREKT-nél a (+36 1) 349 4949-es számon, vagy nemzetközi pénztárainkban kaphat választ.