2015. évi beszámoló

B E S Z Á M O L Ó

a Tenisz Szakosztály 2015. évi tevékenységéről

 

 

 

A szakosztály taglétszáma 2015-ben 35 főre változott. 

 

A szakosztály tagjai részére az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően, a szabadtéri szezonban az igényeknek megfelelően a saját használatú pályánkat, a téli fedett pályás szezonban pedig a BVSC Tatai út 3/b alatti fedett salakos pályáit heti 7 óra időtartamban, ill. 2015. október 15-től a Kocsis Sándor Sportközpontban heti 5 órára bérleti díjért tudtuk igénybe venni, így biztosítva a tagok sportolási lehetőségét.

 

Főbb eseményeink a hetenkénti edzések, és az egymás közötti játékok mellett az alábbiak voltak:

 

  • A hosszú évek óta tartó eredményes sportkapcsolatot továbbra is ápolva 2015. május 22-én Szolnokon, és 2015. október 02-án Budapesten három férfi páros csapattal megmérkőztünk a Szolnoki VSE Tenisz Szakosztály versenyzőivel. Az első mérkőzést idegenben meggyőző fölénnyel megnyertük, a budapesti visszavágón szorosabb mérkőzésen szintén a csapatunk győzött.

 

  • Többségében szakosztályunk tagjai alkották azt a nyolc férfi párosból álló MÁV csapatot, amely 2015-ben is két alkalommal (Sopronban, május 29-30-én és Balatonfüreden, szeptember 18-19-én) részt vett a szintén hagyományos, nagy múlttal rendelkező MÁV - GYSEV közötti férfi páros csapatversenyen. Az értékes vándorserleget Sopronban a hazaiak, Balatonfüreden a mi párosunk nyerte el.

 

 

A szakosztályunk működésének feltételei 2015-ben is teljes mértékben biztosítottak voltak a szabadtéri szezonban a két saját használatú salakos pályánkon. A fedett pályás szezonban sajnos csak korlátozottan volt lehetőségünk a sportolásra, tekintettel arra, hogy a hetenkénti 7 órás pályabérlést is több százezer forint bérleti díj megfizetésével tudtuk igénybe venni.

 

 

 

Budapest, 2015. december 15.

 

 

Valet László s.k.

szakosztály vezető