Torna szakosztály

A torna szakosztály új logója 2023.

Szakosztályunkról

 

A torna szakosztály gyökerei a Női torna szakosztályhoz nyúlnak vissza, melynek évtizedes hagyományi vannak. Korábban az Andrássy úti Vezérigazgatósághoz közeli Erkel Ferenc Iskola tornatermében edzhettek a vasutas nők.

Jelenleg a MÁV Zrt. Kerepesei úti irodaházában van lehetőségünk arra, hogy átmozgassuk izmainkat. Foglalkozásaink hetente kettő alkalommal zajlanak: hétfő és szerdai napokon 17:00 és 19:00 óra között várjuk tagjainkat.

pexels-mikhail-nilov-6975795.jpgCélunk a test rugalmasságának, fitt állapotának megőrzése. Elsősorban az ülő munkát végző munkatársak számára adunk jó lehetőséget arra, hogy a nyújtó és erősítő gyakorlatokkal kompenzálni tudják az egész napos ülést, vagy sokszor nagyon kevés mozgást.

A támogató segítő környezetben átmozgatjuk a gerincet, a derekat, nyújtjuk hát és végtag izmainkat. A tornaelemek között egyszerűbb jógagyakorlatok, egyensúlygyakorlatok és erősítő gyakorlatok szerepelnek.

A végzett gyakorlatok, könnyen elsajátíthatók, a torna nem nehéz, mindenki a saját ütemében és képességei szerint fejlődhet. Bátran ajánljuk azoknak is, akik hosszabb szünet után szeretnék újra kezdeni az aktív mozgást!

Ha szeretnél, csapatunkhoz csatlakozni keress minket a MÁV Vasutas Spot Club/Szakosztályok menü alatt található elérhetőségeinken, vagy a fenti időpontban a Kerepesi út 3. sz. alatti székház I. emeleti tanácstermében. A csatlakozáshoz szükséges dokumentumokat megtalálod a Letölthető dokumentumok alatt. 

pexels-antoni-shkraba-4662356.jpg

A MÁV VSC minden szakosztálya számára - így a Torna szakosztály tagjai részére is - további lehetőségeket is biztosít az aktívitáshoz. A Könyves Kálmán körúti székházhoz közeli POWER GYM & FITNESS szalonban 30 napos kedvezményes bérletvásárlásra van lehetősége a hozzánk csatlakozóknak.

Az újonnan nyílt terem jól felszerelt, széles körű lehetőséget ad a sportolni vágyók számára. A mozgáshoz személyi edzők segítsége is kérhető. Az új öltözők, a szauna használata, a parkolás ingyenes a bérlettel rendelkezők részére. Bővebb információk, nyitva tarás és árak a terem honlapján találhatók: https://powergym.hu/8-kerulet

 

A korábbi Női torna szakosztály oldal a Torna szakosztály | Archívum alatt megtalálható.

pexels-elina-fairytale-3822187.jpg