2017. évi beszámoló

A szakosztály egyik fontos célja a MÁV-csoport fiataljainak egészség megőrző mozgási lehetőség biztosítása, közösségi élet csapatösszetartó erején túl a versenyszabályoknak megfelelő tollaslabda sport ismertetése, népszerűsítése, melyhez 2013 óta Cserni János 29-szeres magyar bajnok nyújt segítséget, aki havonta három alkalommal vezeti edzéseinket. Irányításával tagjaink sokat fejlődtek a versenyszerű tollaslabda technikájának elsajátításában.

A Tollaslabda szakosztály év közbeni edzései továbbra is a Szent István Gimnázium tornatermében folynak. A hétfői napokra szóló bérleti szerződést a Gimnáziummal csak 2017. év első felében sikerült megkötnünk, a második félévben nem volt lehetőségünk tollasozni, a tornatermek, öltözők felújításra kerültek, melyek átadási határideje is csúszott, nagyon sok levelezés árán végre van reményünk, hogy 2018. év elején újra tudjuk kötni a Szent István Gimnáziummal a bérleti szerződést, sajnálatos módon, mintegy 40%-os emelés mellett. 

MÁV Vezérigazgatóság Sport Club Tollaslabda Szakosztály hagyományos 7. alkalommal megrendezendő Vasutas Tollaslabda Találkozó 2018. évben lenne aktuális, sajnálatos körülmények okán erre nem lesz fedezetünk.