JOMA Sport kedvezmények sportolóink számára

 

Kedves Sporttársak!

 

joma_katalogus_kep.jpgKorábbi ígéretünknek megfelelően ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy megkötésre került a Joma Sport és a MÁV VSC közötti együttműködési megállapodás, mely keretében a MÁV-VOLÁN Csoport dolgozók és a MÁV VSC tagjai kedvezményesen juthatnak a JOMA Sport termékeihez. A kedvezmények mértéke különböző, és halmozódik a vásárlás értékétől függően.

Csapatszintű vásárlás

  1. A csapatszintű (minimum 15 db együttes rendelés) textil felszerelések (mezek, melegítők, pólók, kabátok, táskák) és/vagy lábbeli vásárlási szándék esetén az előzetes, a listaárból képezhető (5-10 %) kedvezményes áron értékesíti a sportegyesület részére.
  2. Minimum 30 db-os csapatszintű (szakosztály) vagy egyszeri - legalább bruttó 508.000 HUF fölötti csapat (szakosztály) rendelés - esetén az 1) ponton túl további 15% vásárlási kedvezmény biztosítása a Sportegyesület tagjai részére a listaár alapján.
  3. Minimum 30 db-os csapatszintű (szakosztály) vagy egyszeri - legalább bruttó 1.270.000 HUF fölötti csapat (szakosztály) éves összes rendelés - esetén a 2) ponton túl további 5% vásárlási kedvezmény biztosítása a Sportegyesület tagjai részére a listaár alapján

 

Egyéni vásárlás során

  • MÁV-VOLÁN Csoport és nem MÁV VSC tag részére: 15% kedvezmény a hírlevélben szereplő termék listaárából.
  • A Sportegyesület tagjai részére 25% kedvezmény a hírlevélben szereplő termék listaárából.
  • minimum bruttó 127.000 HUF-t meghaladó egyidejű vásárlás esetén további 5% kedvezmény biztosítása. (MÁV-VOLÁN Csoport/MÁV sportoló esetében is.)

A plusz 5 % kedvezményért érdemes a kollégáknak összefogni és egyszerre leadni a rendeléseket.

Amennyiben az egyéni rendelések összesítve a szerződés ideje alatt bármikor eléri a bruttó 2.540.000 HUF feletti rendeléses összeget, a fent szereplő százalékok további 2 bónusz százalékkal emelkednek és december 31-ig maradnak érvényben, (15% helyett 17% és 25/ helyett 27%, együttes vásárlás során további 5 %).

Vásárlás, érdeklődés minden esetben a vsckedvezmeny [KUKAC] joma-sport.hu email címen lehetséges, ahol Szathmári Márton képviselő fogadja a vásárlók, érdeklődők kérdéseit, megrendeléseit. A VSC tagság igazolását a taglista biztosítja, a MÁV-VOLÁN Csoport munkavállalói jogosultság meglétét a partner jogosult az ügylet során ellenőrizni.

Az akciós Hírlevél negyedévente fog megjelenni, az aktuális számot itt lehet elérni.

A Hírlevélen kívül is van lehetőség vásárolni a JOMA aktuális katalógusából, a cikkszám alapján lehet érdeklődni a megadott email címen.

Maradjunk lendületben!

MÁV VSC vezetőség