Power Gym Fitness bérletkedvezmény

 

Power Gym kedvezményes bérlet MÁV VSC tagoknak

 

pexels-ivan-samkov-4164849_2.jpgMÁV Székház közvetlen szomszédságában nyílt Power Gym Fitness terem kedvezményes árú (Rendőr – Mentős – Tűzoltó – NAV ) bérlet vásárlását biztosítja a MÁV VSC tagok számára. A bérlet 30 napos és magába foglalja a szauna használatát is. A bérlet vásárlásakor egyszeri 2 000 Ft-os kártyadíjat is kell fizetni a helyszínen, ez biztosítja a belépést a terembe. A MÁV VSC jelenlegi tagjai minden külön intézkedés nélkül válthatnak bérletet, amennyiben befizették a 2023-as évre vonatkozó tagdíjat és az azonosításuk a taglistában szereplő adatok alapján egyértelműsíthető. A terem személyhez köti a kedvezményeket és a belépési kártyát (fényképes azonosítás), ezért a beléopőkártya nem átruházható. Visszaélés esetén a MÁV VSC köteles a kárt megtéríteni.

A MÁV VSC-hez újonnan csatlakozni kívánó sporttárs a szimpatikus szakosztály kiválasztását követően, a Belépési nyilatkozat kitöltésével és az éves 2 000 Ft-os tagdíj befizetésével válik a MÁV VSC tagjává. A Belépési nyilatkozat kitöltését követően kérlek, keresd fel a szakosztály vezetőjét a megadott elérhetőségek egyikén, hogy az egyéb szakosztályi, egyesületi információkat megbeszéljétek. Szeretnénk, ha nem csak a fitnesz bérlet, de a társaság és a közös sportolás is motiválná leendő tagjainkat. A befizetésről szóló bizonylatot/átutalási dokumentumot és a belépési nyilatkozatodat scannelve küldd meg a mavvsc.penzugy [KUKAC] mav.hu  és a mavvsc [KUKAC] mav.hu mail címekre, mert ez alapján tudjuk az adminisztrációt elvégezni. Az MÁV VSC taglista alapján ellenőrzik a fitnesz teremben a kedvezmény igénybevételét biztosító jogosultságot. A frissülő taglistát minden hónap utolsó hetében aktualizájuk a terem felé, ezért a belépés során kérünk minden új tagot, ezzel számoljon, amikor bérletet kíván venni. 

A terem folyamatosan bővíti a szolgáltatásait, a külön csoportos edzések keretében megtartott órák külön díjazásúak, viszont a terem belépőt ahhoz is külön meg kell venni, így akinek bérlete van a különórán is részt tud venni és már csak a csoportos óradíjat kell fizetnie.

A terem hosszú nyitva tartása (6:00 - 22:00) rugalmas lehetőséget biztosít a sportolni vágyók igényeinek kielégítésére.

 

MÁV VSC vezetőség